keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Aloittelija blogissa, muuten jo konkari...

Olen reilu kolmekymppinen lapsettomuuden taakan alle pikkuhiljaa jäävä nainen ja vaimo. Olen viime vuosien aikana googlannut paljon näistä aiheista ja lukenut muiden erinomaisia blogeja, joihin olen samaistunut etenkin lapsettomuuden osalta. Tätä taivalta takana 3,5 vuotta, monenlaisia ajatuksia siis ollut mielessä vuosien varrella. Oma bloggaus on erittäin suuri askel meikäläiselle, sillä tykkään olla hyvinkin yksityinen. Katsotaan, kuinka tämä alkaa sujua siis :) Koitan kuitenkin löytää muista asioistakin iloa elämään ja pitää elämää kasassa lapsettomuudesta huolimatta, katsotaan siis myös, kuinka tämä onnistuu.

Hieman taustatietoja. Meillä on pitkä parisuhde takana ja ajatus oli hankkia lapsia, kun siltä alkaa tuntua. Olemme tykänneet matkustaa ja tehdä paljon kivoja asioita. Muutama vuosi sitten tuli kuitenkin valaistuminen, että on korkea aika perustaa jo perhettä, jota olemme kuitenkin aina toivoneet. Eipä kaikki mennytkään, kuten olimme toivoneet. Melkein toivoisin, että joku olisi huomautellut asiasta vuosia sitten, jotta olisimme havahtuneet asiaan aiemmin. Tosin en ole varma, olisiko muutamasta lisävuodesta välttämättä ollut mitään hyötyä meidän tilanteessamme. Perhe ja ystävät ovat olleet hyvin hienotunteisia aina näiden asioiden suhteen ainakin toistaiseksi. Olemme kertoneet asiasta vain miehen isälle ja minun muutamalle ystävälle, joilla itsellään on ollut samoja ongelmia.

Lapsettomuushoitoja (3 icsiä) ja tutkimuksia olemme tahkoneet kohta kaksi vuotta. Aika on mennyt toisaalta nopeasti, mutta matkan varrella on tapahtunut niin paljon henkistä ja fyysistä hyvinvointia liikuttavia asioita, joten vasta viime aikoina olen alkanut pysähtyä miettimään asioita kunnolla. Vähän tällä hetkellä olemmekin tienristeyksessä, pitää miettiä pian, kuinka tästä eteenpäin. Saa nähdä, mkä tämän blogin suunta tulee olemaan. Tuleeko olemaan hoitosepustuksia vai jopa niistä luopumista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti