tiistai 27. syyskuuta 2016

Malttamaton

Vaikka eilisillan testi varmaan olikin aivan oikeassa siinä, etten tälläkään kertaa raskaaksi ole tullut, en pysty ihan vielä aloittamaan tämän faktan käsittelyä. Kun tosiasiahan on, että tämä on viimeinen niitti sille, etten koskaan tule saamaan biologisia lapsia. Tämä ei ihan vielä ole mennyt tajuntaani. Jospa teen toisen ja viimeisen testin vaikka huomisaamuna. Sitten vain odotellaan kuukautisten alkua.  Luulen, että vasta niiden alettua käsitän konkreettisesti tapahtuneen. Siihen saakka kai vain naiivisti toivon kuuluvani niihin, joiden hcg nousee hitaasti. Kaikkien näiden vuosien jälkeen minulla ei edelleenkään ole minkäänlaista kokemusta siitä, monentenako päivänä minun kohdallani testissä näkyy raskaus ja millaisia viivoja eri testeissä on. Näitä kuvia ja kommentteja näkee pilvinpimein eri palstoilla. No, minulla ei ole omakohtaista kokemusta minkäänlaisesta viivasta missään raskaustestissä. Joten ei ole myöskään hajua, missä vaiheessa minulla pitäisi raskaus testissä näkyä. Jää varmaan ikuiseksi arvoitukseksi.

Olen jossain määrin malttamaton sen suhteen, että kaikki olisi sataprosenttisen selvää ja ohi. Joka tapauksessa olen varmaan helpottunut. Eiköhän parin päivän sisään kaikki ole varmasti aivan selvää. Sitten on mietittävä, kuinka jatkan tästä eteenpäin. Huh, hieman hirvittää, mutta eiköhän tästäkin selvitä!

4 kommenttia:

  1. Mikä on "virallinen", klinikalta annettu testipäivä? Menisin sen mukaan. Minulla se oli 12 päivää siirrosta, kun 5-päiväinen blasto siirrettiin. Tulin raskaaksi 5:n ivf:stä, siirto oli yhteensä seitsemäs.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Virallinen testipäivä oli tänään-huomenna. Eiköhän olisi tänään jotain jo näkynyt, jos on näkyäkseen.

      Poista