lauantai 17. syyskuuta 2016

The last one

The last one.

Seitsemäs ja samalla myös viimeinen alkionsiirtomme on nyt takana. Tämä siis tarkoittaa sitä, että tosiaan kolme alkiota olivat kupsahtaneet hyvin pian sulatuksen jälkeen. Positiivista kuitenkin on, että yksi alkio oli kehittynyt blastokystiksi saakka normaalisti. Nyt sitten siirrettiin tuo 5-päiväinen blasto, testipäivä on 28.9. Tukena käytetään 100mg Lugesteronia kaksi kertaa päivässä. Mitään piikkejähän en halunnut.

No, mitkä ovat sitten tuntemukset? Aika neutraalit. Tähän olin varautunut henkisesti. Olen iloinen, että tuo yksi siirto saatiin vielä tehtyä. Jostain syystä minulle on prosessin kannalta tärkeää, että saimme vielä yhden mahdollisuuden. Nyt siirtoja on tehty seitsemän, icsejä on tehty neljä. Jos lopputulos tästä kaikesta on puhdas nolla ja negatiivinen niin jää sellainen tunne, ettei koskaan lähellä  raskaaksi tuloa oltukaan. Ja tämä on tavallaan hyvä ettei jää mitään mielen pohjalle kaihertamaan. Kai ei vain sitten ollut tarkoitettu, että meille biologinen lapsi suotaisiin.

Odotellaan nyt kuitenkin vielä lopputulosta avarin mielin. Kahden viikon päästä tiedämme, kuinka on käynyt. Se tuntuu vähän hurjalta. Edelleenkin pelkään eniten sitä, kuinka reagoin kaiken ollessa ohitse. Katsotaan nyt kuitenkin rauhassa prosessi läpi.

16 kommenttia:

 1. Toivottavasti tämä siirto olisi se teidän siirto. <3

  VastaaPoista
 2. Toivotaan nopeaita viikkoja teille. Ja onnea matkaan. :)

  VastaaPoista
 3. Voi kumpa tällä kertaa viimein onni osuisi kohilleen. Mielenrauhaa ja onnea matkaan :)

  VastaaPoista
 4. Pidän teille peukkuja, että ihme tapahtuisi ♥

  VastaaPoista
 5. Toivon teille onnistumista! <3

  VastaaPoista
 6. Pidän todella paljon peukkuja, että nyt olisi teidän vuoronne! <3

  VastaaPoista
 7. Hui. Toivon puolestanne niin paljon, että sydäntä kivistää <3 Te niin ansaitsisitte tämän...voi kunpa! <3

  VastaaPoista